• SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

  SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

 • sv DFS 3

 • Staf

  NaamRolFunctie
  Meijering, Gert-JanOverige stafTeammanager
 • Selectie sv DFS3

  Naam
  Gerco Arends
  Rijk Arends
  Pelle van de Bijl
  Tom Brienissen
  Mark van Burken
  Dirk Crum
  Joost van Dam
  Govert Dorland
  Adriaan van Dreven
  Henry van Eldik
  Julian van Eldik
  Geurt van Kleef
  Arco Koedam
  Antonie Mauritz
  Gert-Jan Meijering
  Arie Schenkhof
  Noah Tomatala
  Jan Dirk Verwoert
  Andre van Viegen
  Leo Wilshaus
 • Programma Mannen beker reserve zaterdag 1e ronde

  Geen informatie

 • Uitslag Mannen beker reserve zaterdag 1e ronde

  Geen informatie

 • Programma Mannen, 3, 4e klasse 03

  WedstrijddatumStatusWedstrijd
  31 mrt. 14:30Te spelensv DFS 3 - DTS '35 Ede 7
  7 apr. 14:30Te spelenKesteren 2 - sv DFS 3
  17 apr. 19:30Te spelensv DFS 3 - Lienden 2
  21 apr. 12:15Te spelenDTS '35 Ede 7 - sv DFS 3
  28 apr. 12:30Te spelenLienden 2 - sv DFS 3
  5 mei. 12:15Te spelenBlauw Geel '55 6 - sv DFS 3
  12 mei. 14:30Te spelensv DFS 3 - ONA '53 2
  15 mei. 19:30Te spelenSDS' 55 3 - sv DFS 3
  19 mei. 12:00Te spelenWageningen 2 - sv DFS 3
  26 mei. 14:30Te spelensv DFS 3 - SDS' 55 3
 • Uitslagen Mannen, 3, 4e klasse 03

  WedstrijddatumWedstrijdUitslag
  24 mrt. 11:30Wageningen 2 - SDS' 55 30 - 4
  24 mrt. 12:15Blauw Geel '55 6 - Kesteren 23 - 2
  24 mrt. 12:30Lienden 2 - ONA '53 21 - 1
  24 mrt. 14:30sv DFS 3 - Bennekom 47 - 4
 • Stand Mannen, 3, 4e klasse 03

  PositieTeamGSGWGLVLDoelsaldoPT
  1SDS' 55 3128312927
  2Blauw Geel '55 6128221326
  3sv DFS 387011321
  4ONA '53 2115421019
  5DTS '35 Ede 795221417
  6Bennekom 412516-116
  7Blauw Geel '55 710433315
  8Lienden 211137-126
  9Wageningen 2122010-306
  10Kesteren 2131012-393
 • Doelpuntenmakers competitie

  Naam Aantal
  Mark van Burken12
  Joost van Dam9
  Noah Tomatala5
  Antonie Mauritz3
  Tom Brienissen1
  Gerco Arends1
  Adriaan van Dreven1
  Eigen doelpunt2
 • Beeldverslag Blauw Geel'55 7 - sv DFS 3

 • Kwekers winnen doelpuntrijke wedstrijd, 4-7

  11:30 het tijdstip waarop de kwekers deze zaterdag paraat dienden te staan op het kunst grasveld van vv Bennekom.

  Terwijl Bennekom 3 volop aan hun warming up bezig was kwam men toch maar even in de kleedkamer van de kwekers informeren of men compleet was aangezien twee minuten voor de aftrap alleen Mark bezig was met zijn warming up. De coach van DFS stelde hem gerust, en dat men om half twaalf met 11 spelers aan de start zouden staan. De coach had vandaag alleen de taak de elf beschikbare spelers op de goede positie neer te zetten.

  De eerste tien minuten waren voor Bennekom en was het dankzij doelman Arco nog 0-0 na een kwartiertje waren de kwekers warm. Na een serie van vier hoekschoppen voor DFS, welke alle gevaar en kansen voorbracht was het Joost die een verlengde corner formidabel afronde 0-1. De kwekers bleven dominant en het was tien minuten later toen Joost de defensie van Bennekom zijn hielen liet zien en de 0-2 aantekende. Met nog een kwartiertje te gaan deze helft, was het Antonie die binnen schoot in de lange hoek 0-3. Men leek warm bij DFS en geheel uit niets, en door niet alert reageren na uitstappen om buitenspel te creëren, tekende men de 1-3 aan. Dit gaf onnodige frustratie bij de kwekers waarop Bennekom nog voor de rust op 2-3 kwam. Ondertussen waren de drie reserve spelers die hun warming up gedaan hadden in de kweek gearriveerd.

  De tweede helft bleven de licht geblesseerde Govert en vedette Gert-jan achter in de kleedkamer en werden zij vervangen door Noah en Henri. De tweede helft stond in teken van the one man show genaamd Joost. Na een kwartier zette hij de kwekers op 2-4 ,ondertussen was Tom vervangen door Joost en niet veel later moest de al weken top fitte Adriaan zich geblesseerd laten vervangen. Govert nam deze taak op zich. Dat doelman Arco een latertje die avond er voor gehad had bleek wel hoe de 3-4 viel. Maar daar was weer Joost die de gehele defensie dol draaide bij Bennekom 3-5. De Coach van DFS viel bijna van de bank toen men nog geen drie minuten later alweer een onnodige treffer tegen kreeg 4-5 met nog tien minuten te gaan ging de bal voor DFS terecht op de stip en was het Mark om de 4-6 te maken. Het slot akkoord was wederom voor Joost die na een solo besloot de bal voorlangs te spelen, zelfs de tegenstander had waardering voor deze gigant en besloot de bal achter zijn eigen doelman te werken 4-7.

  De eind conclusie van deze middag was van de zeer goed fluitende scheidsrechter met de woorden met twee ploegen die willen voetballen en twee goud eerlijke grensrechters zijn al deze doelpunten een genot om als neutrale man mee te maken.

 • Eenvoudige overwinning voor de kwekers

  Het was al weer drie maanden geleden dat het Boomkwekersteam zijn laatste competitiewedstrijd speelde. Op deze zaterdag was daar eindelijk wedstrijd nummer vijf van deze competitie.

  De tegenstander betrof Wageningen 2, en gezien de warming up van hen leek dit een team met ambities.

  DFS had een week eerder zichzelf getest in de bekerwedstrijd uit bij de Trekvogels, hieruit bleek dat de kwekers ondanks weinig tot geen wedstrijdritme op inzet en kwaliteit zich kan onderscheidden van teams die wel gewoon in hun ritme zitten. Deze wedstrijd werd na 3-3 op penalty’s beslist in het voordeel van DFS.

  Maar vandaag was het aan de kwekers om te laten zien wat men waard was in de competitie. Al na vijf minuten was er de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Na een kleine tien minuten was het dan toch raak. Mark reageerde uitstekend op een crossbal van Adriaan en ronde deze net als een week eerde subliem af, 1-0 Het was al gauw duidelijk dat er van ambitie bij de tegenstander geen sprake was en nog geen tien minuten later rondde Noah, na een perfect teruggekaatste bal koelbloedig af, 2-0. Naarmate de eerste helft vorderde werd het niveau er niet veel beter op.

  In de rust bracht men bij de kwekers twee wissels in, namelijk Leo en Henri die eerder deze week nog hun voetbalschoenen hadden ingeruild voor de skischoenen maar nu de tweedee helft konden laten zien wat een weekje wintersport doet. Wageningen begon fel aan de tweedee helft maar al vrij snel was duidelijk dat er van voetbal nog weinig sprake was deze middag. Om in voetbal termen te blijven het was hotseknotbegonia voetbal. Wel tekende Mark voor zijn tweede treffer deze middag en bracht DFS zo op 3-0. De laatste 20 minuten werd Joost nog vervangen voor Gert-jan en was het wachten op de laatste fluitsignaal van deze middag door de jarige leidsman dhr. Peterse.

  Keeper en aanvoerder Arie had na afloop maar een conclusie: zo kan ik wel 100 worden.
  De drie punten werden uiteraard gevierd in de derde helft waar men ook traditiegetrouw bij drie punten wordt voorzien van hapjes. Alleen moesten deze vandaag gecharterd worden bij plaatselijke snackbar gezien de keuken van DFS gesloten was. Maar dat mocht de pret niet drukken, helemaal toen bleek dat Wim de hele middag op water had geleefd i.p.v. bacardi

  Proost op naar de volgende wedstrijd!

 • Kwekers winnen derby van Kesteren 2

  De eerste competitie wedstrijd thuis van de kwekers begon met een derby tegen vv Kesteren 2. Vooraf was al duidelijk dat het natte weer van invloed zou zijn deze middag. De kwekers misten een groot aantal spelers om uiteenlopende redenen deze dag, maar begonnen sterk tegen het 2e van Kesteren.  Al binnen vijf minuten miste men een enorme kans.  Dit was de aanleiding om de ene na de andere kans om zeep te helpen, ook door de vele glijpartijen. Hieruit blijkt wel weer dat de moderne tijd niet volstaat op een echt veld. Waar men nu met roze, paarse en gele balletschoenen aan speelt, had men beter de zwarte kicks met zijn lange noppen tevoorschijn kunnen halen om zo meer resultaat te behalen. Toch kwam nog voor de rust de verdiende goal: 1-0 via Mark. In de rust werd Pel met een blessure vervangen door Noah. Na de rust kwam Kesteren een stuk beter voor de dag en gingen de kwekers vooral onzuiver om met de bal. Een half uur voor tijd kwam Gert-Jan er in voor Julian om zo meer ruimte op links te creëren. Kesteren ging geloven in een punt en werd alsmaar feller, echter bij de kwekers alsmaar rommeliger??  Nadat zowel een kweker als speler van de tegenstander even 10 minuten door de goed fluitende scheidsrechter deze middag mochten afkoelen,  pakte men de draad weer op bij DFS.  Een kwartier voor tijd ging de bal terecht op de stip voor DFS en zowaar, Mark faalde vanaf 11 meter. Nadat ook nog eens een goal buitenspel gegeven werd voor de kwekers leek er deze middag niet meer in te zitten en bleef Kesteren er in geloven. Terwijl zij dachten op 1-1 te komen werd ook hun treffer wegens buitenspel geannuleerd, Positief aan de zijde van de kwekers was de tomeloze inzet van een ieder. Ook was deze middag het maken van slidings  een favoriete bezigheid  op het zeer natte veld. Nadat Henri als een echte ausputzer de bal naar voor trapte wist de behendige Mark er wel raad mee en ronde deze mooi af 2-0. Hierna was de strijd gestreden deze middag.  Na afloop was het de eer aan Dirk Meijsen die zijn voetbal carrière beëindigt heeft. Dirk kreeg na veel lovende woorden over zijn passie voor de kwekers een ingelijst shirt met zijn nummer 8.

 • Kwekers beginnen met winst

  Op zaterdag 23 september begon het boomkwekersteam de competitie met een uitwedstrijd tegen SKV 3. Een bekende vereniging maar een onbekend elftal voor de kwekers. Na twee bekerwedstrijden was het nu de beurt aan de kwekers om te laten zien wat ze in hun mars hebben in de vierde klasse.Toen alle kwekers, ondanks wat oponthoud bij het lexusveer, gearriveerd waren kon men beginnen. Vanaf het begin was duidelijk dat de kwekers een beter voetballend elftal hadden. Het eerste gevaar werd helaas geen doelpunt. Gerco schoot een afgeslagen corner in kansrijke positie helaas tegen een been van SKV 3 aan. Niet veel later was het toch raak. Mark zette goed druk en pardoes vloog de bal via hem in de goal, 0-1. In minuut 28 werd het ook nog 0-2 toen Noah hoog boven iedereen uittorende en knap doel trof. Zonder zelf goed te spelen moesten de kwekers nog voor rust afstand nemen maar vergaten ze dit te doen. Vlak voor rust werd de rekening hiervoor gepresenteerd. Nadat Arie nog eerder katachtig optrad tijdens een kans van SKV, moest hij enkele minuten laten toch het antwoord schuldig blijven bij de 1-2. Direct erna was het ook rust. Met nieuwe krachten erin werd in de tweede helft getracht de wedstrijd snel te beslissen. Mark stuurde Adriaan weg en gelukkig voor iedereen was hij vandaag weer op de brommer en schoot hij de 1-3 binnen. Niet veel later slingerde Adriaan de bal voor en reageerde Gerco attent en zorgde voor de 1-4. Vervolgens liet Joost iedereen zijn hielen zien en legde hij de bal keurig af op de geheel vrijstaande Mark: 1-5. De kwekers kregen hierna er nog wel 1 tegen maar dat mocht de pret niet drukken. Het slotstuk was ook voor Mark die wel raad wist met een afgeslagen vrije trap en de bal in het dak van het doel knalde, 2-6. Mark kreeg voor zijn drie doelpunten 's avonds een lekker ijsje met drie bolletjes van zijn vrouw. :-) Een goed begin van de competitie en een bewijs dat de kwekers wel degelijk wat te zoeken hebben in de vierde klasse. Op naar volgende week.

 • Trainingsschema

  DagTijdKleedkamerVeld
  Dinsdag20:0036
 • Kledingsponsor sv DFS 3

  NaamWebsite
  Alfa Accountants En Adviseurshttp://www.alfa.nl