• SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

  SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

 • Keuken/Barrooster 2018

 • Huis en gedragsregels in de kantine van sv DFS

  Openingstijden- en Schenktijden kantine sv DFS.

  Bar/Keuken:

  Maandag 18:00 - 22:00 uur/Gesloten

  Dinsdag 18:00 - 23:30 uur/Gesloten

  Woensdag 18:00 - 23:30 uur/21:00 tot 22:00 uur

  Donderdag 18:00 - 23:30 uur/21:00 tot 23:00 uur

  Vrijdag 18:00 - 23:30 uur/Gesloten

  Zaterdag 08:30 - 19:30 uur/10:00 tot 18:00 uur

  Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het sportpark ’t Heerenland. Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders (bijvoorbeeld in de kleedkamer) te nuttigen dan in de kantine of op het terras. De enige uitzondering op deze regel is dat elk seniorenelftal na afloop van hun wedstrijd 1 consumptie in de kleedkamer mag gebruiken.

  Er mag en wordt geen alcohol geschonken aan:

  Jeugdleiders, trainers van jeugdelftallen en andere begeleiders van de jeugd tijdens het uitoefenen van hun functie. Personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers. Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het wettelijk toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende dranken worden geweigerd. Leidinggevenden en barmedewerkers (in de zin van het bepaalde in artikel 1 ?? bestuursreglement sv DFS) mogen geen overmatig alcoholhoudende dranken drinken gedurende hun bardienst. Prijsacties die het gebruik van alcoholhoudende dranken, zoals happy hour, meter bier en rondjes van de zaak zijn in de kantine niet toegestaan. Vanuit oogpunt het gebruik van alcoholhoudende drank te verminderen wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, onder andere door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende dranken. Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen worden door de dienstdoende leidinggevende of barmedewerkers de toegang tot de kantine ontzegt en of verwijderd uit de kantine. Openingstijden en schenktijden (vastgelegd in het model bestuursreglement) zullen door leidinggevende en barmedewerkers strikt nageleefd worden. Kantine en sponsorhome kunnen oudejaarsdag allebei geopend zijn van 13:30u tot 17:30u. Na 18:00 moet alles dicht zijn. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte muziek installaties c.q. instrumenten te gebruiken in de kantine. Er zal alleen tijdens de schenktijden alcoholhoudende dranken worden geschonken (conform de richtlijnen vastgelegd in het model bestuursreglement). Huis en gedragsregels in de kantine van sv DFS.

  Alcoholhoudende dranken

  Uit oogpunt van verantwoorde alcoholverstrekking moeten de volgende wettelijke bepalingen worden nagestreefd; ( richtlijnen vastgesteld in het model bestuursreglement). Verkoop van alcoholhoudende en sterke dranken aan personen jonger dan 18 jaar is verboden.

  DE VERSTREKKER DIENT BIJ DE ASPIRANT-KOPER DE LEEFTIJD VAST TE STELLEN, TENZIJ BETROKKENE ONMISKENBAAR DE VEREISTE LEEFTIJD HEEFT BEREIKT.

  Het is niet toegestaan alcoholhoudende -/ sterke drank te verstrekken aan dronken personen. Het is verboden personen toe te laten in de kantine die dronken zijn of onder invloed zijn van ander psychotrope stoffen.

  Op zaterdagochtend mag er tot 12:00 uur geen alcoholhoudende drank worden geschonken.Het Bestuur

 • Infowijzer Oost Seizoen 2017/'18