Maandag18:15 - 19:306A7
    Woensdag18:15 - 19:306A7
  • Teamsponsor

• sv DFS JO12-2 kampioen fase 3

Gisteren stonden wij om 10:30 op het voetbalveld bij Uchta, vol spanning gingen de jongens de wedstrijd in. Ze wisten namelijk dat als wij zouden winnen we kampioen waren. Het was een mooie pot om te zien, wij hadden veel kansen en op het einde kreeg Uchta ook veel kansen. Wij stonden namelijk voor en we moesten nog 15 minuten voetballen. Iedereen was in spanning, ook alle ouders en andere familieleden langs de lijnen. Uchta werd steeds gevaarlijker en krijg veel meer kansen. Ze maakte namelijk de 1-3 en toen was het even spannend, wij kregen ook wel kansen maar ze gingen er maar niet in. Toen maakte wij de 1-4 en hoefde we nog maar 7/8 minuten te voetballen. Het gaf even rust dat we 3 doelpunten meer hadden, maar Uchta maakte toen de 2-4 en werd veel en veel beter. Het was ook al drie minuten over tijd en de scheids liet maar door voetballen. Ze hielden ons allemaal in spanning. De jongens hebben tot aan de laatste minuut gestreden met z’n allen en hebben verdiend gewonnen. De scheids floot af en het was één groot feest, want dit fantastische team JO12-2 van sv DFS is kampioen van Fase 3.

Na de wedstrijd hebben we een super leuk feestje gevierd en lekker een rondje gereden op de kar door het dorp. Daarna kregen wij een heerlijke hapje en een drankje van de club. Die wij ook heel graag willen bedanken daarvoor. Ook willen wij alle ouders en andere supporters bedanken dat ze er waren, wij hadden het zonder jullie zeker niet gekund.

Nu even een weekje geen wedstrijd en daarna gaan we knallen in de 2de klasse ☺️🤩⚽️