• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • Geflatteerde nederlaag voor de M017, 4-0

Vandaag traden de meiden aan tegen SCW’23 in Heelsum, de winnaar van fase 1. DFS begin matig aan de wedstrijd en wist zich de eerste twintig minuten geen raad met de vlotte combinaties van de thuisploeg die een 2-0 voorsprong nam. Daarna rechtte onze meiden de rug en kregen we ook mogelijkheden via Rozanne en Lindsay die helaas niet de aansluitingstreffer opleverde. Vlak voor rust werd het zelfs 3-0 voor de gastheren.

In de tweede helft beten de Betuwenaren van zich af. DFS bepaalt het spelbeeld en drong de thuisploeg achteruit. Meerdere mogelijkheden leverden jammer genoeg niet een doelpunt op. Een inzet van de vrijgespeelde Emma verdween over terwijl de doorgeschoven Ruth een doelpoging ook niets zag opleveren. Onze meiden bleven aanvallen. Back Femke, niet helemaal fit, stoomde regelmatig op terwijl de defensie onder leiding van aanvoerder Nina van geen wijken wist. Vlak voor het eindsignaal scoorde SCW’23 met een afstandsschot dat hoog binnenvloog de geflatteerde 4-0 eindstand.

A.s.woensdag 15 november staat om 19:30u , als de weergoden meewerken, om 19:30u de inhaalwedstrijd tegen ONA’53 op het programma.