• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • CLUB VAN 100

 • KLIK OP BOVENSTAANDE FLYER VOOR MEER INFO

 • De Club van 100

  De Club van 100 wordt gevormd door leden binnen de voetbalafdeling en de gymafdeling verder genaamd s.v. DFS, die de vereniging een warm hart toedragen. Ook een instituut als de Club van 100 kan niet zonder mensen, die zich met veel energie en passie voor de vereniging inzetten om doelen te realiseren, die eerder niet haalbaar leken.


  Met de financiële bijdrage van de club van 100 leden gaat de Club van 100 in de komende jaren zich inzetten voor vele initiatieven en projecten om deze binnen de vereniging te realiseren en/of financieel te ondersteunen. Zij vormen de onbekende kracht binnen de vereniging. Alle leden van de Club van 100 zijn zichtbaar op het ledenbord, welke in de kantine van sv DFS hangt.

  Het doel.
  De Club van 100 heeft een brede focus, welke de gehele vereniging omvat. Het doel van de Club van 100 is de realisatie en financiële ondersteuning van initiatieven, welke ten goede komt aan de leden en bezoekers van sportvereniging DFS.
  De initiatieven, welke door de Club van 100 worden ondersteund, zijn vaak gericht op het verbeteren van de faciliteiten rondom pupillen-, junioren- en senioren.
  Ook verbeteringen aan de accommodatie worden vaak door de Club van 100 ondersteund.

  Ondersteuningsverzoek indienen.
  In principe kan iedereen een ondersteuningsverzoek bij het bestuur van de Club van 100 indienen door te mailen via sponsorcommissie@svdfs.nl Hieraan gelden geen beperkingen zolang het verzoek maar past binnen de doelstelling van de Club van 100 en de financiële middelen hiervoor beschikbaar zijn.Alle verzoeken zullen door het bestuur van de Club van 100 beoordeeld worden waarna een verzoek wordt toegekend of afgewezen.

  Lid worden?
  Iedereen kan en mag lid worden van de club van 100.
  Je hoeft geen lid van sportvereniging DFS te zijn om lid te mogen worden van de club van 100.
  Hoe meer leden de Club van 100 heeft, hoe meer initiatieven zij kan (helpen) realiseren.
  Het lidmaatschap bedraagt € 50,00 per jaar.

  Aanmelden kan door hieronder het aanmeldingsformulier te downloaden en deze te mailen naar de Club van 100 sponsorcommissie@svdfs.nl of door contact op te nemen met Gert-Jan Meijering 06-22235333
  De eerste doelen waar men voor zich voor gaat inzetten zijn :
  - Aanschaf/vervanging tractor woensdagmiddag ploeg s.v. DFS
  - Aanloopmat voor de gym afdeling van s.v. DFS

  sv DFS Club van 100.... De onbekende nieuwe kracht!

   

   

   

   

  Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 • Aanspreekpunt Club van 100

  NaamMobielEmail
  Noah Tomatala0631768638 sponsorcommissie@svdfs.nl
  Patrick Hovestad0629347021sponsorcommissie@svdfs.nl