• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • DFS bekert door na 3-3 tegen Lienden

    Opstelling: Gerhard Meijer, Dominik Szyszko (16. Ryan Mekking), Paul van Westreenen (55. Xander Breunissen), Rick van Walsem (34. Marc van Eldik), Wouter Huibers (55. Sam van Hasselt), Melvin van Osenbruggen, Joop Gerritsen, Rody van Osenbruggen, Melvin van den Hatert (55. Ruben Boot), Otto van Setten, Henno Westeneng

    Onze jongens speelde een matige wedstrijd tegen Lienden. Op het kunstgras, waar de bal alle kanten opstuiterde, trof DFS een strijdend Lienden dat er bovenop zat. Door eigen fouten werden de goals weggeven. Na vijf minuten moest good old doelman Meijer voor de eerste keer vissen, 1-0 Na een kwartier werd Dominik Szysko, die na een charge goed wegkwam met geel, gewisseld voor Ryan Mekking. Rond het half uur viel ook aanvoerder Rick van Walsem geblesseerd uit en werd hij vervangen door Marc van Eldik. Vlak voor de pauze werd een doelpunt van Melvin van den Hatert onterecht afgevlagd voor buitenspel, zodat Lienden met een voorsprong de rust in ging.

    In de tweede helft kwamen de bezoekers na zo’n tien minuten op gelijke hoogte toen Rody van Osenbruggen, na een vrije trap van broer Melvin van Osenbruggen, de gelijkmaker binnenkopte, 1-1 Trainer Omvlee bracht daarna drie wissels binnen de krijtlijnen.  Drie minuten later leverde balverlies een counter op die door de thuisploeg goed werd uitgespeeld, 2-1. DFS rechtte de rug en via een intikker van Otto van Setten werd het 2-2. Achttien minuten voor tijd kwamen de Liendenaren weer op voorsprong vanaf de strafschopstip, 3-2 Hier ging een dubieuze situatie aan vooraf. De scheidsrechter kreeg de bal tegen zich aangeschoten, waarna hij liet doorspelen in plaats van een scheidsrechtersbal te geven. Voor de derde keer deze middag kwamen de bezoekers via de mooiste aanval van de middag op gelijke hoogte via Ruben Boot die al zwevend fraai de gelijkmaker, na een assist van de jarige Melvin van Osenbrugggen, binnenkopte, 3-3 De scheidsrechter floot na acht minuten blessuretijd af, zodat DFS dankszij haar uitstekende doelsaldo groepswinnaar werd in de beker en zich plaatste voor de volgende bekerronde.  

    A.s. dinsdag oefent sv DFS om 20:15u uit tegen vv Veenendaal