• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • DFS deelt de punten met Musketiers in PVE cup, -1-1

  Opstelling: Mike van der Meijde, Paul van Westreenen (31. Xander Breunissen), Ryan Mekking, Rick van Walsem (31. Dominik Szyszko),  Rody van Osenbruggen , Melvin van Osenbruggen (31. Benoni Kainama), Sam van Hasselt (48. Joop Gerritsen),  Joop Gerritsen (31. Wouter Huibers), Henno Westeneng, Ruben Boot (31. Marc van Eldik), Tim Hommersom (45. Ruben Boot)

  In de eerste helft domineerde de thuisploeg, in een match van twee keer dertig minuten, de wedstrijd tegen de Elstenaren. Meerdere goede kansen leverde geen doelpunten op. Na een kopbal van Westeneng, werd de inzet van Boot van de lijn weggewerkt. Hommersom stuitte ook, vanuit een vrije schietkans, op de doelman. DFS zag vervolgens een inzet van Melvin van Osenbruggen, na een fraaie aanval net naast gaan. Ook een doelpoging van Sam van Hasselt leverde geen doelpunt op. De gasten daarentegen creƫerde weinig grote mogelijkheden. Bij de twee uitvallen vonden ze doelman Mike van der Meijde op hun pad.

  In de rust wisselde trainer Omvlee vijf keer. Aan DFS-zijde werd het spel, na de wissels van een aantal sterkhouders, onrustig. Desondanks scoorde Henno Westeneng, na een prima assist van Marc van Eldik, de 1-0. Daarna zette de bezoekers aan en moest de thuisploeg terug. Rond de zestigste minuut scoorde de gasten uiteindelijk de terechte gelijkmaker en eindstand van 1-1

  In de andere poule won Dodewaard met 2-1 van Uchta

  Programma Prima Voor Elkaar Cup:

  https://www.tournify.nl/live/bc

  A.s. dinsdag speelt sv DFS om 19:45u thuis voor de PVE-cup tegen de buren uit Kesteren.