• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • DFS eenvoudig langs armetierig Leones, 9-0

    Opstelling: Mike van der Meijde, Paul van Westreenen (60. Xander Breunissen), Joop Gerritsen, Rick van Walsem, Wouter Huibers (73. Dominik Szyszko), Melvin van Osenbruggen, Rody van Osenbruggen (46. Ryan Mekking), Sam van Hasselt, Melvin van den Hatert (60. Marc van Eldik), Otto van Setten, Henno Westeneng (73. Ruben Boot)

    De wedstrijd tegen de zaterdagtak van Leones begon met een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan de drie leden die ons de afgelopen weken ontvallen zijn. Met een kwartier vertraging, omdat Leones haar zaakjes niet voor elkaar had, begon de wedstrijd. DFS domineerde vanaf de aftrap tegen bezoekers. Een goal kon dan ook niet uitblijven. Iets na het kwartier scoorde Rody van Osenbruggen de 1-0 Nadat Melvin van den Hatert de 2-0 binnenschoot was de wedstrijd al gespeeld. Via Henno Westeneng, Otto van Setten en Sam van Hasselt liep de thuisploeg simpel uit naar de 5-0 ruststand.

    In de tweede helft was het lang gesapig. Westeneng schoot na iets meer dan zestig minuten de 6-0 binnen. Leones kwam maar sporadisch in de sv DFS zestien. In de laatste tien minuten scoorde sv DFS nog drie keer. Melvin van Osenbruggen scoorde de 7-0 waarna Ruben Boot de 8-0 aantekende. De 9-0 was van de voet van Sam van Hasselt. Al met al een simpele overwinning tegen een zwak Leones.

    A.s. zaterdag speelt sv DFS om 15:00u uit voor de beker tegen het zaterdagteam van Ewijk.