• Opstelling: Noah Tomatala, Wouter Huibers (58. Martin Keuken), Rody van Osenbruggen, Julian de Wit (46. Twan van Stralen), Xander Breunissen (21.Thijs van den Brand), Joop Gerritsen, Gijs Grootendorst, Melvin van Osenbruggen, Bartek Stasiak (46. Mark van Burken), Otto van Setten, Dewy Alexander  (58. Ruben Boot)  

    Tja wat moet uw verslagever nu over de eerste helft vermelden. Natuurlijk is JVC Cuijk een goed ploeg met slimme spelers die steeds de half spaces goed benutten. DFS wist zich daarmee geen raad en werd zeker in de eerste helft volkomen overlopen. Echter zakte de thuisploeg ook voltallig ver door de ondergrens heen. Het goede spel van de laatste twee wedstrijden was niet terug te zien. Na de 0-1 van Vink schoot Graat vanaf de stip de 0-2 binnen. Na achttien minuten werd het na een verkeerde ingooi al 0-3 via Van Bree die rond het half uur ook de 0-4 aantekende. In de slotseconde schoot Ozdemir via de tweede penalty de 0-5 ruststand binnen.

    In de tweede helft verschenen Twan van Stralen en Mark van Burken aan de aftrap. DFS speelde compacter en gaf in deze fase minder weg. Het leed was natuurlijk al geschied. Na het uitvallen van Otto van Setten speelde DFS de laatste twintig minuten met een man minder. JVC Cuijck, dat ook niet meer hoefde, schoot in de laatste tien minuten de eindstand van 0-7 op de borden.   

    Verliezen van deze tegenstander, top 3de klasse, is geen schande, maar uit de eerste helft moeten wel lessen getrokken worden voor de komende wedstrijden

    A.s. zaterdag staat om 14:30 op sportpark ’t Heerenland de bekerwedstrijd tegen derdeklasser Redichem op het programma.