• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • DFS – Teisterbanders, 0-1

    Opstelling: Gerhard Meijer, Ryan Mekking (58. Mathijs Paardekooper), Rick van Walsem, Melvin van Osenbruggen (38. Xander Breunissen), Wouter Huibers, Rody van Osenbruggen (73. Melvin van den Hatert) , Thijs van den Brand (58. Dylan van Voorst),  Otto van Setten (46. Joop Gerritsen), Joost van Dam (58. Sijmen van Dijk), Yannick Roodbeen, Melvin van den Hatert (58. Henno Westeneng)

    Beide vierdeklassers legde een gelijkwaardige wedstrijd op de grasmat. DFS had wat meer balbezit en vergat zeker in het eerste half uur een viertal goede mogelijkheden te benutten. Joost van Dam schoot voorlangs terwijl o.a. Roodbeen de keeper op zijn pad vond. Iets na het half uur verloor DFS de bal waarna Teisterbanders omschakelde en een van hun spelers beheerst good old doelman Meijer liet vissen, 0-1.

    Teisterbanders was deze avond feller dan de thuisploeg die in de tweede helft een drietal JO19 spelers in het veld bracht. DFS kreeg via een kopbal van aanvoerder Van Walsem en de daaruit volgende rebound nog de grootste kans op de gelijkmaker. Omdat beide ploegen het net niet meer vonden eindigde de wedstrijd in 0-1 voor de bezoekers.

    A.s. zaterdag staat om 14:30u  in Wageningen een oefenmatch tegen derdeklasser ONA’53 op het programma.