• Omdat bij een aantal personen het emailadres niet klopt plaatsen we de indeling voor komend seizoen ook hier:

  In de afgelopen weken is er hard gewerkt om tot een indeling van de jeugdteams met de daar bijbehorende trainers en leiders te komen.

  Het is gelukt om alle teams van één of meerdere trainers en leiders te voorzien.

  Alleen voor de kabouters zoeken we nog een enthousiaste trainer die één keer in de week op zaterdagmorgen deze groep een uur wil trainen.

  Iets voor u/jou? 

  Wij willen verder benadrukken dat er door aanvullingen of afmeldingen wellicht nog kleine verschuivingen in teams kunnen plaatsvinden.

  Op het laatste moment bleek het door enkele aanvullingen toch mogelijk om een JO12 in te schrijven (we zoeken nog wel aanvulling voor dit team), waardoor we denken dat we uiteindelijk een ieder op zijn of haar eigen niveau hebben kunnen indelen waardoor onze kinderen optimaal plezier kunnen beleven aan het voetbalspelletje.  

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben stuur dan een e-mail naar:secretaris@svdfs.nl

  4-fasen voetbal

  Het voetbalaanbod voor de pupillen (JO7 t/m JO12) gaat er vanaf het seizoen 2020/’21 iets anders uitzien. Het vier fasen-model wordt door de KNVB ingevoerd.

  Het seizoen wordt opgesplitst in 4 fasen, 2 in het najaar en 2 in het voorjaar.  De indeling van de eerste fase (klasse niveau) gebeurt nog steeds op basis van de teaminschrijving van de vereniging. In het 4-fasenmodel is het een streven om de reisduur te beperken en wordt er niet gespeeld in de schoolvakanties. Beker- en inhaalwedstrijden komen voor deze leeftijdscategorieën te vervallen. 

  Het 4-fasenmodel is gebaseerd op het voetballende kind en hoe hij/zij optimaal plezier beleeft aan het voetballen in een veilige omgeving en hoe hij/zij zich daarbinnen ontwikkelt. De belevingswereld van de pupillen en hun ambities en drijfveren om te voetballen zijn het uitgangspunt voor de inrichting van dit voetbalaanbod.

  Eén van de grote voordelen van dit model is de mogelijkheid om pupillenteams sneller te herindelen, mits noodzakelijk. Hierdoor komen er veel minder grote uitslagen voor en worden er meer wedstrijden gespeeld.

   
   

   

  Klik hier voor de indeling