• Opstelling: Jari van Dijken, Wouter Huibers, Rody van Osenbruggen, Julian de Wit, Xander Breunissen, Gijs Grootendorst, Melvin van Osenbruggen (76. Henry van Eldik), Martin Keuken, Bartek Stasiak, Otto van Setten (69. Twan van Stralen), Dewy Alexander (79 Dominik Szysko)

    De bezoekers, met een waslijst aan afwezigen, speelde compact tegen de Maldenaren. Juliana’31 had het veldoverwicht en veel balbezit tegenover een DFS dat loerde op de snelle tegenstoot. Heel veel mogelijkheden gaven de Opheusdenaren in de eerste helft niet weg tegen de thuisploeg dat vooral overschoot. Dewy Alexander vergat een foute pass van de gasten af te straffen en vond doelman Kuppen op zijn pad. In de laatste fase voor de rust stuurde Melvin van Osenbruggen eerst Bartek Stasiak diep, die de 0-1 binnenschoot. Enkele minuten later stuurde dezelfde speler gelegenheidspits Otto van Setten weg die beheerst de 0-2 ruststand aantekende. Het had nog mooier kunnen zijn, ware het niet dat Stasiak in de slotseconden de doelman zijn inzet zag keren.  

    In de tweede helft moest DFS nog verder achteruit tegen een combinerende thuisploeg. Zeven minuten in de tweede helft kreeg Siroen te veel ruimte en verdween zijn inzet uiteindelijk via een DFSer in het eigen doel, 1-2. DFS reageerde bliksemsnel door de eerste mogelijkheid aan de andere kant te verzilveren. Een voorzet vanaf rechts werd door Otto van Setten binnengekopt, 1-3. Bij DFS begon de pijp leeg te raken en werd het vooral tegenhouden. In de laatste tien minuten ging het alsnog mis. Juliana schoot eerst de aansluitingstreffer binnen, na een verdedigingsfout aan DFS-zijde, waarna de gastheren vier minuten voor het eindsignaal via een vrije trap, die in de verre hoek binnenviel, de eindstand op 3-3 bepaalde.

    A.s. zaterdag staat om 14:30 op sportpark ’t Heerenland de bekerwedstrijd tegen derdeklasser JVC Cuijck op het programma.