• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • VOLG ONS VIA:
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • Lid van Verdienste

  Gisteren tijdens de afsluitavond van de JO15 werd trainer Djoel Tomatala door het bestuur tot Lid van Verdienste benoemd vanwege zijn langdurige en grote inzet voor onze vereniging.

  In twintig jaar trainerschap hebben we Djoel zijn passie en inzet gezien om onze jeugdspelers beter te maken en de spelprincipes van het voetbalspel bij te brengen. De teams die hij trainde maakte telkens groei door en werden beter met meerdere titels als gevolg.

  Djoel begon twee decennia geleden als trainer bij de F-pupillen (nu JO8). Sinds 2019 traint Djoel de huidige groep waar hij begon bij de JO11 en die inmiddels is gegroeid tot de succesvolle JO15 waarmee hij dit seizoen de titel behaalde.

  Djoel heeft er nooit geheim van gemaakt dat zijn passie ligt bij het opleiden en beter maken van jonge spelers. Komend seizoen gaat Djoel daarom ook aan de slag als trainer van onze nieuwe JO12.

  Het bestuur feliciteert Djoel met zijn oorkonde en hoopt dat onze jeugd nog vele jaren van zijn kennis en kunde gebruik mag maken.