• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • MO17 kansloos onderuit

    Gisteren moesten de meiden inhalen tegen Bennekom M017-2. Dit team is een paar maatjes te groot voor de concurrentie en het is vreemd dat zo’n goede tegenstander in fase 4 in de tweede klasse speelt. De jeugdcommissie van Bennekom had er ook spelers van Bennekom M017-1 aan kunnen toevoegen om zo wel op hun niveau 11x11 te spelen.  Het is voor de overige tegenstanders niet leuk om tegen te voetballen.  De Bennekommers mopperen onderling al als men de tien goals niet haalt en vertonen hautain gedrag omdat ze natuurlijk zelf ook merken dat ze veel beter zijn dan de tegenstanders.

    In de eerste helft deden onze meiden het niet eens zo slecht. De eerste goal lag al wel snel achter MO13 keer Roos. Na de 2-0 kreeg Rozanne, na een schot van Emma die de keeper losliet, een reuzekans op de aansluitingstreffer die helaas gemist werd. Nog voor de rust werd het via twee doelpunten, 4-0 DFS was vervolgens via Rozanne nog dichtbij een eretreffer.

    In de tweede helft was het vooral tegenhouden. Dat ging na de 5-0 lang goed totdat de op zich goed fluitende scheidsrechter besloot zelf maar de helpende hand uit te steken door eerst voor een struikelpartij een penalty te geven en daarna een terecht vlagsignaal voor buitenspel te negeren, 7-0 Hiermee was het verzet van onze meiden wel gebroken en liepen de thuisploeg nog uit naar de dubbele cijfers, 10-0 Keepster Roos voorkwam met een aantal prima reddingen tussendoor nog meer tegen doelpunten.

    A.s. zaterdag speelt sv DFS MO17 om 10:00u weer in Bennekom, nu tegen de MO17-1