• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
  • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
  • MO17 onderuit tegen Bennekom, 1-3

    Op deze koude zaterdag deden beide ploegen de eerste helft weinig voor elkaar onder. DFS kreeg de beste mogelijkheden en was met een bal op de binnenkant van de paal van Sannah dichtbij de voorsprong. Omdat beide ploegen het net niet vonden ging men rusten met de brilstand van 0-0

    In de tweede helft ging het lang gelijk op. DFS miste voorin stootkracht door het ontbreken van Naomi. Via een ongelukkig eigen doelpunt kwamen de bezoekers op voorsprong, 0-1 Na een fraaie actie van Rozanne kon Guusje de gelijkmaker simpel binnentikken, 1-1 Daarna brak het gemis van een vijftal spelers, Lindsay haakte in de rust ook af, de ploeg op.  Op het middenveld werden de gaten te groot en voorin kon men niet veel potten meer breken. Nadat ook nog eens sterkhouder Lisanne uitviel profiteerde de bezoekers van de ruimte die DFS weggaf door nog twee keer te scoren.

    Al met al een verklaarbare nederlaag. De jonkies uit de MO13 deden hun stinkende best maar komen logischerwijs nog tekort tegen veel oudere speelsters. Het gemis van meerdere spelers brak de ploeg uiteindelijk op.  

    Volgende week om 9:45u staat de uitwedstrijd tegen Redichem op het programma.