• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • Nipte oefennederlaag voor sv DFS, 1-0

  Opstelling: Noah Tomatala, Xander Breunissen (37. Ryan Mekking), Melvin van Osenbruggen (55. Bartek Stasiak), Rick van Walsem, Dominik Szyszko, Rody van Osenbruggen, Joop Gerritsen, Thijs van den Brand (63. Gijs Grootendorst), Sijmen van Dijk, Yannick Roodbeen, Joost van Dam (46. Melvin van den Hatert)
   
  DFS oefende deze donderdag tegen SC Westervoort de nummer twee van de derde klasse zondag. De bezoekers begonnen goed met een enkele speldenprik als gevolg. Na balverlies op het middenveld schakelde de thuisploeg snel om en was de eerste kans gelijk raak, 1-0 Daarna schoten de gastheren een aantal keren naast. Aan de overzijde was DFS via vooral de linkerkant gevaarlijk. Een viertal goede voorzetten en een grote kans voor Sijmen leverde niet de gelijkmaker op.
   
  In de tweede helft werden de mogelijkheden voor beide doelen schaarser. Doelman Tomatala redde een keer bekwaam met zijn voet terwijl pogingen van Stasiak en Melvin van den Hatert niet tot doelpunt gepromoveerd werden. Vermeldingswaardig is nog dat Grootendorst, na lang blessureleed, zijn eerste minuten weer maakte en dat onze mannen weer minuten in de benen hebben in de voorbereiding op de eerstvolgende competitiewedstrijd. Uiteindelijk moest DFS genoegen nemen met een nipte nederlaag tegen de thuisploeg.
   
  Zaterdag 25 februari staat om 14:30 uur thuis de oefenwedstrijd tegen SC Valburg op het programma.