• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • Afgelopen woensdag was het weer tijd voor het Sinterklaasfeest van sv DFS voor onze jeugdleden.
   
  Het duurde een poosje voordat iedereen binnen was met maar liefst 115 kinderen maar algauw klonk het “Sinterklaasje kom maar binnen” door de nieuwe speakerset en kwam de Sint met zijn Pietjes de sporthal in.
   
  Nadat Sinterklaas wat leuke prijzen had uitgedeeld aan de winnaars van de kleurplatenwedstrijd was het tijd om het feest officieel te openen. Sint knipte enthousiast het lint door waarna alle kinderen hun stickerkaart vol konden maken bij de verschillende Pietenspelletjes zoals op het dak klauteren en een pakje door de schoorsteen te gooien, stafhockey en Pietenvoetbal. Sinterklaas en zijn Pieten hebben alle knappe kunstjes bewonderd en vonden dat de jongens en meisjes van sv DFS zo goed hun best hadden gedaan dat ze op het einde allemaal een leuk cadeautje hadden verdiend. Na nog wat drinken en wat schuimpjes, een fotomoment met Sinterklaas, was het algauw tijd om weer naar huis te gaan met ook nog een goed gevulde snoepzak!
   
  We kunnen terugkijken op een geslaagde middag en hopen dat Sinterklaas ons volgend jaar weer een bezoekje zal brengen.
   
  We willen onze sponsoren Ruver Installatietechniek en 2TB Ede en alle vrijwilligers van harte bedanken. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om er zo’n leuk feest van te maken!
   
   

  Klik hier voor de foto's