• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • VOLG ONS VIA:
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • Afgelopen weken zijn helaas de veldtrainingen vaak uitgevallen door de regenval waardoor massaal getracht werd om dit te vervangen door zaaltrainingen in de sporthallen in Opheusden, Dodewaard en Kesteren.

  Op het moment dat dagelijks rond 16.00 uur besloten werd de veldtrainingen wel/niet door te laten gaan leidt dit tot een lawine aan Whatsappberichten binnen ons kader en/of team whatsappgroepen en/of telefoontjes naar verschillende personen, veelal ook naar Jan Vermeer de sporthalbeheerder.

  De zaalcapaciteit is vaak beperkt op de avondspitsuren waarbij meerdere sv DFS teams allemaal proberen een uurtje gereserveerd te krijgen. Hierbij geldt ook een beetje “wie het hardst roept, het eerst maalt” en ook dat er teams zijn die nauwelijks roepen maar wel graag zouden willen.

  Om de zaalverdeling evenredig over de teams te laten verlopen heeft de JC onderstaand schema ontworpen. Het streven is om de 11x11 teams in de hele zaal in te delen, alleen is dat vanwege de beschikbare capaciteit niet altijd mogelijk. Ook hierin zal een eerlijkde verdeling gehanteerd worden.

  De tijden betreft hele uren en wijken dus af van de normale trainingstijden.

  De HJO /JTBers beheren dit schema en jullie als teams kunnen dan hier zien op welke dag en waar elk team in de zaal kan trainen.

  Rond 16.00 uur besluit wel/niet veldtraining

  Rond 17.00 uur bijgewerkte indeling zaaltraining

  Zorg dat je tijdig, 5 minuten voor het hele uur, de zaal voor de volgende groep/activiteit verlaat!

   

   

  Klik hier voor het zaaltrainingsschema