• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • Vertrouwenscontactpersonen sv DFS

  Vertrouwenscontactpersoon

  Het bestuur van sv DFS wil haar (jeugd)spelers een omgeving bieden, waarin zij zich op een prettige wijze kunnen ontwikkelen. Pesten, agressie, discriminatie en (seksuele) intimidatie (allemaal ongewenst gedrag) verstoort dit, en helaas kan dit overal gebeuren. Het komt voor dat een speler hiervan het slachtoffer is, zonder dat de leiding dit merkt. Vaak ook omdat het slachtoffer er niet over wil of durft te praten. Om te voorkomen dat spelers hiermee rond blijven lopen of zelfs het plezier in het voetballen verliezen, heeft het bestuur besloten om een vertrouwenspersoon aan te stellen. De vertrouwenspersoon is aanspreekbaar voor alle leden van sv DFS, en ook voor de ouders van leden, jeugdco√∂rdinatoren en trainers en andere belanghebbenden. Je kunt bij de vertrouwenspersoon terecht voor alle zaken die te maken hebben met ongewenst gedrag (met betrekking tot sv DFS) Pas wanneer de melder van het ongewenste gedrag dat wil, wordt actie ondernomen of wordt het bestuur ingelicht. De vertrouwenspersoon heeft een adviserende rol naar het bestuur.

  Wat doet een vertrouwencontactspersoon?

  Hij/Zij luistert naar je verhaal en helpt je te zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets mee wat je niet wilt. De vertrouwenscontactpersoon kan je helpen om een klacht in te dienen, maar gewoon praten kan ook. Samen ga je kijken wat de beste oplossing is en wat daar voor nodig is. Daarna wordt gekeken of de oplossing ook heeft gewerkt of dat er misschien andere hulp nodig is.

  Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek?

  Mail dan naar de vertrouwenspersoon via onderstaand emailadres, dan kan er een afspraak worden gemaakt. Bellen mag natuurlijk ook!

  Onze vertrouwenscontactpersonen Jan Vermeer, Mandy Timmer en Irma van Binsbergen hebben succesvol deelgenomen aan de scholing vertrouwenscontactpersoon via NOC*NSF. 

  Via deze training zijn onze vertrouwenscontactpersonen goed voorbereid en getraind voor situaties die zich kunnen voordoen.

 • Vertrouwenscontactpersonen sv DFS

  Naam Mobiel E-mailadres
  Jan Vermeer 06-51501893vertrouwenspersoon1@svdfs.nl
  Irma van Binsbergen06-54753442vertrouwenspersoon2@svdfs.nl
  Mandy Timmer 06-11190858 vertrouwenspersoon3@svdfs.nl