• SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

  SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

 • Voorbeschouwingen

 • TOTO KNVB BEKER 2DE KWALIFICATIERONDE SV DFS – BVV BARENDRECHT

  A.s. zaterdag speelt sv DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB-beker tegen tweede divisionist BVV Barendrecht.

  BVV Barendrecht speelt al jaren op het hoogste amateurniveau. Afgelopen seizoen werden de Barendrechters, onder de huidige Excelsior Rotterdam trainer Poldervaart, knap vierde in de tweede divisie. DFS treft dus een geduchte tegenstander met ook de nodige routine in haar midden.

  In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde onze gasten gelijk tegen Eredivisionist Fortuna Sittard (2-2) en Hercules (1-1). Van Smitshoek (1-3) en Brielle (1-3) werd gewonnen. De generale repetitie tegen onze competitiegenoot Zwaluwen leverde een verrassende nederlaag (0-2) op. In deze wedstrijd raakte ook nog eens aanvaller Esajas geblesseerd, zodat hij tegen DFS zal moeten toekijken.

  Voor districtsbekerwinnaar sv DFS is het de derde keer dat men aantreedt voor een wedstrijd in de KNVB Beker. Vijf seizoenen geleden liep het net naar de eerste klasse gepromoveerde sv DFS in het mes van een vlijmscherp SWZ Sneek, 2-7 Vorig seizoen was ONS Sneek nipt met 1-2 te sterk.

  In de voorbereiding won sv DFS van de NEC-amateurs (3-1) en RKHVV (3-2) Tegen Jong NEC (2-4) en Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten (1-2) leed men een nederlaag.

  Zaterdag gaat het voor het eerst dit seizoen om het ‘echie’ en daarbij wordt uw steun als Heuzes 12de Kjel zeer op prijs gesteld.

  SAMEN ZIJN WE IMMERS STERK!

  Bent U er ook om onze jongens te steunen?