• SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

  SPORTVERENIGING DOOR FUSIE STERK OPHEUSDEN

 • sv DFS VR1

 • Staf

  NaamRolMobiel
  Davelaar, CornéTechnische staf
  Walsem, Sanne vanOverige staf
  Zanten, Wim vanOverige staf
 • Selectie sv DFS VR1

  Naam
  Janita Davelaar
  Gertrude van Eldik
  Lisa van Eldik
  Monique van Geffen Huibers
  Ramona Geurts
  Maartje Jager
  Alyssia Maregrande
  Dineke van Nifterik
  Lisa van Olderen
  Samantha van Oort
  Maritte Scheurwater
  Susanne Snel
  Natasha Torn Broers
  Siri Tuinema
  Sanne van Walsem
  Tessa van Walsem
 • Programma Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

  Geen informatie

 • Uitslagen Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

  Geen informatie

 • Stand Vrouwen, VR1, 5e klasse 3

  PositieTeamGSGWGLVLDoelsaldoPT
  1Bennekom VR120171210452
  2Kesteren VR12017128652
  3vv Ede/Victoria VR12014154943
  4sv DFS VR12014064742
  5Advendo '57 VR12012352339
  6Wageningen VR120839-3227
  7Blauw Geel '55 VR2206311-3821
  8Lunteren VR1204214-4214
  9EMM VR1193313-5312
  10Dodewaard VR1194015-5410
  11Oranje - Wit VR1201118-904
 • Doelpuntenmakers competitie

  Naam Aantal
  Samantha van Oort19
  Sanne van Walsem10
  Lisa van Eldik7
  Gertrude van Eldik7
  Susanne Snel6
  Ramona Geurts3
  Tessa van Walsem3
  Dineke van Nifterik2
  Lisanne van Amerongen1
  Janita Davelaar1
  Lisa van Olderen1
  Siri Tuinema1
  Eigen doelpunt4
 • DFS VR1 sluit competitie af met nederlaag tegen de aanstaande kampioen

  Op het hoofdveld van DFS heeft DFS VR1 de competitie afgesloten. Onder warme omstandigheden speelden we tegen het sterke Bennekom dat we met winst of gelijkspel van de titel konden afhouden.

  We begonnen aan een goede eerste helft. Er werd fel in duel gegaan en we gaven de tegenstander weinig ruimte. Zij creëerden enkele kansen, maar door het hard werken van de achterhoede en met wat geluk van de paal konden ze niet tot scoren komen. Ook wij creëerden enkele kansen. Tessa, helemaal vrij gekomen van haar tegenstander, zag haar inzet in de handen van de keepster belanden. Ook Sam wist prachtig de keepster uit te spelen, maar daar werd de bal nog op het laatst weggewerkt door een verdedigster. Zo gingen we met een gelijke stand de rust in.

  De tweede helft waren we minder scherp. Er waren hier en daar wat pijntjes, waardoor er weinig tempo in de wedstrijd kwam. De eerste tegengoal viel al redelijk snel uit een corner die werd binnengekopt 0-1. De 0-2 werd gescoord uit een vrije trap net buiten de zestien. We probeerden zelf in aanvallend opzicht nog iets te doen, maar we konden elkaar steeds moeilijk vinden. Bennekom had daar minder moeite mee en zo werd het na een uitgespeelde aanval 0-3.

  Dit betekent dat we dit seizoen op een vierde plek zijn geëindigd. Een prima resultaat als we kijken naar waar we zijn begonnen als team. Op naar volgend seizoen.

   

 • DFS verspeelt kampioenschap tegen koploper Kesteren.

  De derby tussen DFS en Kesteren werd gespeeld op de kunstgrasvelden in Kesteren. Een wedstrijd waarin veel op het spel stond, want bij winst zouden we nog een gooi kunnen doen naar het kampioenschap.

  De eerste twintig minuten begonnen we fel aan de wedstrijd. Er was strijd bij beide teams, maar dit creëerde geen hele grote kansen. De eerste goal viel nadat de tegenstander een eigen doelpunt maakte 0-1. Helaas gaven we deze... voorsprong al snel weg, door een terugspeelbal die bij ons in eigen doel viel 1-1. Het tweede gedeelte van de eerste helft waren we meer aan het verdedigen, wat redelijk veel energie kostte. We gaven ze meer ruimte om te voetballen, wat resulteerde in een tegengoal vlak voor rust. De ruststand was dan ook 2-1.

  De tweede helft scoorden zij al snel de 3-1 door een vrije trap die binnen werd geschoten. Wij creëerden zelf niet veel aanvallen meer en door het uitvallen van enkele spelers, werd het steeds moeilijker om tot scoren te komen. De eindstand werd uiteindelijk 4-1.

  Als team hebben we weer keihard gestreden en alles gegeven om de punten te kunnen meenemen. Ondanks het verlies geloven we dat we niet onderdoen voor de nummer 1 en 2 in de competitie en ook volgende week zullen we er weer vol voor gaan in de uitwedstrijd tegen Advendo.

   

 • SV DFS VR1 mist effectiviteit tegen Bennekom

  Afgelopen zaterdag was de eerste keer dit seizoen dat we aantraden tegen Bennekom. Een belangrijke wedstrijd voor beide partijen, want er werd om belangrijke punten gespeeld.

  We startten beide goed. Bennekom nam het initiatief zonder echt gevaarlijk te worden. Na een minuut of 10 kwamen we goed in ons spel. Er werd goed gecombineerd, maar tot echte kansen kwamen we de eerste 20 minuten niet. We bleven goed spelen alleen steeds mi...sten we een goede eindpass, waardoor de score op 0 bleef. Sam haalde goed uit met links, maar haar inzet belandde in de handen van de keeper. Ook een schot van Siri eindigde in de handen van de Bennekomse keeper. Uiteindelijk wist Bennekom op voorsprong te komen. We leverden de bal in bij de mid mid van Bennekom. Die maakte daar handig gebruik van en schoot hem langs Monique 1-0. Met deze stand gingen we ook de rust in.

  Dat het spel nog niet gespeeld was, was wel duidelijk. Met veel strijd begonnen we aan de 2e helft. Weer waren wij de ploeg met het meeste initiatief. Sam kwam tot een grote kans toen ze slim voor de keepster kwam en de bal wist te veroveren . Helaas werd haar schot op het laatste moment van de lijn gehaald door een speelster van Bennekom. Rond de 60e minuut kregen we een vrije trap op het middenveld. Tessa gaf de bal voor en Sam wist hem prachtig achter de keeper te leggen 1-1. Van die gelijke stand konden we niet lang genieten, want Bennekom wist de minimale kansen te benutten die ze kregen en scoorde de 2-1. We besloten om alles of niets te spelen, dus Sanne kwam erbij in de spits, maar ook dit mocht niet baten. Bennekom wist ook nog de 3-1 te scoren en dit werd ook de eindstand.


  De 3 punten bleven in Bennekom. Een keiharde domper voor ons na een wedstrijd waarin we zo hard voor elkaar hebben gewerkt.

 • DFS met tikkie takka voetbal langs EMM

  DFS VR1 speelde vandaag thuis tegen EMM. Een wedstrijd die we goed wilden spelen, als voorbereiding op de moeilijkere wedstrijden die ons te wachten staan.

  Simpel spelen en veel tikken was de enige opdracht van de trainer. En dat deden we. Er werd veel rond getikt, gebruik gemaakt van de ruimte en er werden mooie aanvallen opgezet. Sanne opende de score met een prachtige verre goal die via de lat het goal binnenviel. Na een mooi opgezette aanval kon Siri de bal voorgeven op Sam, die de 2-0 binnenliep. Toch gingen we ondanks ons goede voetbal met maar 2-0 de rust in, omdat we de aanvallen vaak iets te lang lieten doorgaan, zonder het met een goal af te maken.

  Waar we normaal de tweede helft scherper beginnen, kwamen we nu iets minder scherp de kleedkamer uit. Hoewel Monique in de goal niets te doen had en de tegenstander niet over de middenlijn kwam, werd er bij ons iets onrustiger gespeeld. Toch lukte het Sam om de bal nog twee keer in de goal te krijgen. De eerste assist kwam van Dineke die de bal mooi over de verdediging heen legde en de tweede assist kwam van Tessa die vanaf de zijkant Sam goed wist te bereiken. Zo eindigden we net als in de uitwedstrijd in een 4-0.

 • 6-0 overwinning voor SV DFS VR

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. Een speciale wedstrijd voor 1 van onze speelster omdat het haar laatste was; Lisanne.

  We trapten af om 12:00 en direct gingen we mee in het spel van oranje wit. Het was slordig. In plaats van dat wij het spel maakten, lieten we oranje wit te veel aan de bal. Toch wisten we al snel op 1-0 te komen dankzij een penalty die Sanne kalm in schoot. Ondanks een aantal kansen en een afgekeurd doelpunt bleef de stand 1-0. Met deze stand gingen we dan ook de rust in.

  De 2e helft begonnen we meteen scherper. Wij waren aan de bal en maakten het spel. Al snel lag de 2-0 er in via een corner die Dineke wist te scoren. Siri maakte een mooie goal na een goede aanval en ook Gertrude wist het net te vinden. Ook wist Sanne nog 2 prachtige goals te maken vanaf een aardige afstand. 

  De laatste wedstrijd van Lisanne hebben we afgesloten met een mooie 6-0 overwinning.

  Lisanne bedankt voor alle mooie jaren, je tomeloze inzet en je strijd iedere wedstrijd weer! We gaan je missen!

 • Zwaar bevochten 0-1 overwinning voor SV DFS VR1

  Op woensdagavond om 20.00 uur werd er afgetrapt tegen blauw geel ‘55 VR2. Dat het lastig ging worden wisten we van te voren, blauw geel had zaterdag 2-0 gewonnen van het sterke Bennekom.

  We begonnen scherp en er werd meteen een goede aanval opgezet door Lisa en Siri. We konden de scherpte niet vast houden. Het was rommelig en Blauw Geel kon er een paar keer door heen komen met hun snelle spits. Toch konden we ons zelf herpakken en we namen het initiatief weer over. Dit resulteerde in een goal van Sam. Met een 0-1 voorsprong gingen we de kleedkamer in voor de rust.

  De 2e helft kwamen we weer goed uit de startblokken er werd beter gevoetbald. Na een paar mooie aanvallen wisten we ons zelf niet te belonen met een goal. Lisanne zag een schot voor langs gaan en Sanne zag een schot op de kruising belanden. Blauw Geel was na genoeg niet meer gevaarlijk. Er werd hard gewerkt voor elkaar.

  Met deze 0-1 overwinning wordt het spannend op de ranglijst. We staan nog één punt achter op koploper Kesteren die we nog tegen gaan komen in een uitwedstrijd.

 • Driepunter in derby voor DFS VR1

  Zaterdag speelde DFS VR1 tegen EMM op de Randwijkse grasvelden.

  DFS trapte af. Hoewel we zeker sterker speelden, konden we maar niet tot een goal komen. We werkten wel voor elkaar, maar er werd te vaak te laat gereageerd, wat zorgde voor onnodig balverlies en aanvallen die niet werden afgemaakt. Een paar kansen die we kregen, gingen verloren naast de goal of tegen de lat. Toch gingen we met 0-1 de rust in, door een mooie pass van Truus op Sam die hem kon binnenschieten.

  De tweede helft kwamen we met nieuwe moed uit de kleedkamer om toch nog met flinke winst het veld te verlaten. Er werd simpeler gespeeld en na een mooie opgezette aanval van Truus en Sam, kon Truus de 0-2 in de goal tikken. Na een goed genomen corner van Tessa kopte Lisa de bal binnen en werd het 0-3. De 0-4 en laatste goal viel toen Lisa de bal in de goede hoek wist binnen te schuiven na een ingooi van Sanne en wat gerommel in de zestien. Ook deze helft werden er kansen gecreëerd die niet afgemaakt werden tot doelpunt, door goed optreden van hun keeper en door het raken van de paal en de lat. Toch konden we ook vandaag weer de drie punten mee naar huis nemen.

  Aanstaande woensdagavond zullen we weer spelen, ditmaal uit tegen Blauw-Geel in Ede.

 • DFS VR1 neemt 3 punten mee uit Dodewaard

  Afgelopen zaterdag speelden we om 3 uur uit tegen onze buren Dodewaard. De thuiswedstrijd voor de winterstop werd gewonnen met 4-0, dus het plan was om ook vandaag weer 3 punten tegen Dodewaard te pakken.

  Dodewaard trapte af, maar al snel werd de bal veroverd op het middenveld. We merkten meteen dat we de sterkere ploeg waren. We voetbalden vooruit en dat resulteerde in een snel doelpunt van Ramona. Ondanks het vele balbezit waren we slordig in de passes en ook het veld werkte niet mee, waardoor we het vooral onszelf lastig maakten. Lisa wist de bal netjes binnen te schieten na een mooie voorzet van Sam. Lisa van O wist te scoren na een mooi opgezette aanval en nogmaals een goede assist van Sam. Ook kregen we een vrije trap rond de 16 die Tessa wist binnen te schieten. Er werd nog 2x gescoord in de 1e helft, maar beide goals gingen niet door. We zijn met een 0-4 voorsprong de rust ingegaan.

  De 2e helft ging het wat trager en moeizamer. Een aantal mensen op nieuwe posities zorgden ervoor dat we zoekende waren. Door een gele kaart voor Truus kwamen we ook nog 10 minuten met 10 man te staan. Dodewaard speelde wat meer op onze helft zonder echt gevaarlijk te worden. Een goed genomen corner van Tessa werd binnen gekopt door Sam. Uit een vrije trap van Sanne, die achter de verdediging van Dodewaard werd gelegd, kon Lisa de bal afleggen op Sam die zo de 0-6 kon binnenschieten. Ook Dodewaard wist nog een goal te maken, waardoor de eindstand op 1-6 kwam.

 • Eclatante winst DFS dames, 12-0

  DFS VR1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Redichem. Redichem is een ploeg die hun tweede wedstrijd speelde, vanwege het nieuw komen in de competitie halverwege het seizoen.

  Redichem trapte af en al snel bleek dat DFS de betere ploeg was. Na een paar aanvallen viel de eerste goal. Een vrije trap van Tessa, een paar meter voor de zestien, werd tegengehouden door de keepster, maar door het goed doorlopen van Lisa op de keepster, kon ze de bal in de goal. Door een handsbal in de zestien kregen we een penalty, die Sanne netjes tussen de palen legde. De derde goal werd gemaakt door Truus, die vlak bij de zestien de ruimte kreeg om te schieten en mooi binnenschoot. De enige kans van de tegenpartij werd achterin netjes verwerkt tot ingooi. Toch bleef het de eerste helft maar bij drie doelpunten, omdat er te weinig druk werd gezet en de bal te slordig rond gespeeld werd.

  De tweede helft kwamen we scherper de kleedkamer uit. Er werd meer gecommuniceerd en de bal werd goed rondgespeeld, zodat we meer aanvallen konden opzetten. De tegenstander werd meer onder druk gezet, waardoor we vaak de bal konden overnemen. De 4-0 werd al snel gemaakt door Lisa na een foute terugspeelbal richting de keepster. 5-0 werd het na een opgebouwde aanval die mooi werd afgerond door Sam. Na een overtreding in de zestien mocht Sanne weer de 6-0 binnenschieten. Na weer een aanval kon Suus de 7-0 binnenschieten. Tessa maakte de keepster kansloos na een mooie vrije trap die in één keer binnenviel. Dineke kon er de tweede helft van achteruit vaak overheen komen en schoot zo de 9-0 binnen. De tegenpartij was nog wel van plan om te scoren, alleen dit werd in eigen doel, waardoor ze voor de tiende keer mochten aftrappen na een doelpunt. Sam strafte vervolgens een foute bal van de keepster af, door hem goed binnen te schieten. Met één minuut nog op de klok, schoot Truus na een kort genomen corner van Tessa het twaalfde doelpunt binnen. Na deze aftrap vond scheidsrechter van Olderen het genoeg geweest en werden de 12 doelpunten gevierd in de kantine.

 • Zusters van Walsem beslissen derby

  Om 20:00 trapten we op de Opheusdense grasvelden de inhaalwedstrijd tegen Dodewaard af.

  We speelden als de betere ploeg, maar wisten onze aanvallen niet af te ronden. Dodewaard speelde vaak de lange bal. Ze wisten daar weinig mee te creëren, mede dankzij een sterk spelende Maartje. Ondanks dat we zelf wel goede kansen creëerden, wisten we niet te scoren. De wedstrijd werd grilliger en er werden kort na elkaar twee overtredingen gemaakt in de zestien meter. Beide werden bestraft met een penalty die door Sanne feilloos werden benut, zodat de ploegen met een 2-0 stand de rust ingingen.De tweede helft startten we overtuigender. We voetbalden grotendeels op de helft van de tegenstander. Na wat gezeur tegen de scheids, werd het 11 tegen 10, omdat een dame van Dodewaard het veld met geel mocht verlaten. In korte tijd werden er veel wisselingen doorgevoerd en konden we nog twee keer tot scoren komen. De 3-0 werd gemaakt door Tessa na een fout van de keepster en de 4-0 werd mooi binnengeschoten door Sanne.

  Aanstaande zaterdag spelen we om 14:30 uit tegen Bennekom.

 • Offday voor SV DFS VR1 tegen Advendo VR1

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Advendo VR1 op het programma.

  Op papier een lastige wedstrijd, omdat Advendo het net als ons niet onverdienstelijk doet. Het was dus belangrijk om de 3 punten in Opheusden te houden. We startten met een gehavend team. Verschillende mensen stonden op andere posities door afwezigheid van 2 basis spelers. We voetbalden niet goed en er werden nauwelijks combinaties gemaakt. Ook konden we de gevaarlijke lange ballen van Advendo niet uit hun spel halen. Toen viel ook Sanne nog uit met een blessure aan haar rug. Toch hebben we kansen gehad om te scoren, maar ook dat lukte niet. Er werd een lange bal gespeeld door Advendo en die kans benutte zij goed. We kwamen al vroeg 0-1 achter. De 2e helft hebben wij het spel gemaakt en onze combinaties werden beter. Er werd zo nu en dan aardig gevoetbald. Wij hebben het grootste deel van de 2e helft op de helft van Advendo gevoetbald, maar we wisten ons zelf niet te belonen met een doelpunt. Dat betekend zuur punt verlies.

  Woensdag 6 december spelen we weer een derby tegen de buren van de andere kant. Om 20.00 SV DFS VR1 - DODEWAARD VR1.

 • Moeizame winst voor DFS VR1

  In Elst Utrecht speelde DFS VR1 om half twaalf tegen de dames van Oranje Wit, een ploeg die tot nu toe alle wedstrijden verloor en drie doelpunten wist te maken in de competitie.

  Na een paar minuten spelen, wisten we dat we die drie punten zeker mee naar huis konden nemen. Toch gingen we met 0-0 de rust in. We speelden grotendeels op de helft van de tegenstander, maar de voorzetten bij de goal werden weinig benut en een paar ballen die wel geraakt werden belandden in de handen van de keeper.

  De tweede helft probeerden we elkaar veel meer te zoeken en elkaar preciezer aan te spelen. Ook werd er meer opgebouwd vanaf het middenveld. Dit resulteerde gelijk in een paar goede kansen. Na zo’n twintig minuten was het dan toch raak. Na een uittrap van de keepster wist Lisa de bal op te vangen, haar tegenstander uit te spelen en de bal in het net te krijgen: 0-1. Tien minuten later werd er weer zo’n kans benut. Truus schoot de bal mooi door de benen van de keepster binnen: 0-2. Net voor tijd wist Janita de 0-3 binnen te schieten en zo konden we toch de drie punten weer mee naar huis nemen.

  Op naar aankomende zaterdag waar we de wedstrijd tegen onze buren Dodewaard spelen op de Opheusdense grasvelden.

 • DFS VR1 onderuit in topper

  De DFS dames begonnen fel aan de wedstrijd tegen koploper Kesteren. De gasten werden in de eerste twintig minuten teruggedrukt op hun eigen helft. DFS kreeg een aantal kleine mogelijkheden, maar die resulteerden niet in een treffer. Kesteren nam daarna het initiatief over van de DFS dames. Voor de rust werd een treffer van de bezoekers terecht geannuleerd, zodat beide ploegen met 0-0 gingen rusten. In de tweede helft kwam DFS na vijftig minuten via pitbull ‘Truus’ van Eldik op een 1-0 voorsprong. Kesteren werd in het verloop van de tweede helft sterker, zodat DFS achteruit moest. Nadat de gelijkmaker vanuit een vrije trap in één keer binnenviel besliste de beste speelster op het veld, Petra Tijssen, vijf minuten voor tijd met een fraaie goal de wedstrijd in het voordeel van de ongeslagen koploper, 1-2 Door deze nederlaag staat DFS momenteel gedeeld tweede in de competitiestand. Volgende week staat er om 11:30 uur een uitwedstrijd tegen Oranje-Wit VR1 op het programma.

 • DFS VR1 veel te sterk voor Blauw Geel\'55 VR2, 6-0

  DFS VR1 voetbalde gisteren thuis tegen Blauw-Geel voor het eerst in de nieuwe uittenues.

  De eerste helft waren we ontzettend veel in balbezit. Ondanks dat de bal vaak slordig werd ingespeeld, kregen we best wat kansen. De eerste goal van Sam werd afgekeurd vwanege buitenspel. Voor rust vielen er nog wel vijf goals. Vier van Sam en één van Suus.

  De tweede helft probeerden we ons eigen spel neer te gaan zetten en de vele ruimte die we kregen te benutten. Helaas lukte het niet om het slordige spel van de eerste helft om te draaien. Er werd uiteindelijk nog één prachtige goal door Sam gescoord. Toen het spel steeds fysieker werd en het klokje tegen de negentig minuten aan tikte, besloot de scheidsrechter om af te fluiten. Deze 6-0 overwinning zorgt er voor dat wij nog steeds op een tweede plek staan in de competitie met nog 0 goals tegen. Daarnaast willen we nogmaals de sponsors bedanken voor onze nieuwe prachtige uittenues. Bedankt GGP & The Brow Bars!

 • SV DFS VR1 trekt aan het kortste eind na thriller in de beker.

  In de knock-out fase van dit bekertoernooi, mochten we woensdag afreizen naar Arnhem voor de wedstrijd tegen ESA VR1.

  ESA speelt een klasse hoger en doet het niet onverdienstelijk in de 4e klasse. Dat het geen makkie zou worden was duidelijk. We begonnen goed aan de wedstrijd, er werd op gebouwd van achteruit. Ballen kwamen aan en duels werden gewonnen. ESA had dit duidelijk niet verwacht en gaf al in de eerste minuten een kans weg. We zetten door en kregen een corner. Tessa nam de corner en Lisa kopte deze mooi binnen 0-1. Een minuut of drie verder kregen we weer een corner mee. Deze werd ook binnen gekopt nu door Samantha maar helaas afgekeurd door de scheids. We speelde door en ondanks dat ESA wat meer druk op ons kon krijgen, scoorde we alsnog de 0-2. Een ingooi van Gertrude op Susanne werd gekaatst en door Truus klaar gelegd voor Sam die binnen kon schieten. We overrulede ESA dat met enkele kansen niet tot een tegen doelpunt kon komen.

  In de tweede helft schoot ESA uit de start blokken door eigenlijk meteen te scoren 1-2. We kregen het zwaar en waren niet meer in staat om de lijn van de eerste helft door te zetten. Dit resulteerde in nog 2 tegen doelpunten. De einduitslag was dan ook 3-2. Maar we hebben onze huid duur verkocht.

   

   

   

 • SV DFS VR1 moeizaam langs Ede Victoria

  Woensdag 11 oktober stond de wedstrijd tegen Ede Victoria op de agenda. Dat we het lastig zouden krijgen wisten we van te voren. We zouden uit een ander vaatje moeten tappen dan afgelopen zaterdag tegen Lunteren, wilden we deze wedstrijd winnen. Ede Victoria is een fysiek sterke ploeg die veel de lange bal speelt en dat was ook deze wedstrijd weer duidelijk. We probeerde het spel te maken en bij vlagen lukte dat ook. Er werden felle duels uitgevochten. En zo viel ook de eerste en enige goal van de wedstrijd. De bal werd voor gegeven en door het slimme doorlopen van Samantha op de keeper kon ze hem binnen laten glijden. Het voetbal was niet altijd even mooi, maar door hard te werken voor elkaar is deze overwinning over de streep getrokken. Een echte team prestatie!

 • Negenklapper voor sv DFS VR1

  De wedstrijd tegen Lunteren werd gewonnen met 9-0.

  De eerste helft kwamen we gemakkelijk bij de goal van de tegenstander. Door het voldoende opvangen van de lange bal van de tegenstander, konden we aanval na aanval opzetten om tot scoren te komen. Van de ongeveer vijftien kansen werden er 6 binnengeschoten. Doelpuntenmakers: Suus 3x, Sam 1x, Ramona 1x en Lisa 1x.

  De tweede helft speelden we minder scherp. Bij Lunteren raakten er twee geblesseerd en zo moesten ze met tien man verder. Deze ruimte hebben we te weinig benut. Uiteindelijk mochten de dames uit Lunteren nog drie keer aftrappen. Truus, Lisanne en een eigen doelpunt maakten dat we met 9-0 het veld verlieten.

  Aanstaande woensdag 11 oktober spelen we thuis een inhaalwedstrijd tegen Ede-Vic om 19:45.

 • DFS VR1 te sterk voor Wageningen

  Afgelopen zaterdag speelden we de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen een club (Wageningen) waar we vorig seizoen uit verloren en thuis gelijk speelden. Op de Wageningse grasvelden mochten zij in eigen huis aftrappen. De eerste helft waren wij dominant. We speelden grotendeels op de helft van de tegenstander, maar telkens stuitte de aanval op de verdedigers of de keeper. Een vrije trap werd naast geschoten. Grote kansen waren er ook niet en zo gingen we met een gelijke stand de rust in. De tweede helft begonnen we weer sterk met twee nieuwe wissels. Na een goed opgebouwde aanval zette Ramona ons op een voorsprong. Vijf minuten daarna was het Suus die de 0-2 binnen schoot. Vervolgens werd er wat gewisseld en ook kwamen er veranderingen in posities. Dit zorgde er voor dat het spel iets rommeliger werd. De tegenstanders kregen meer kansen, maar ook wij kregen genoeg kansen. Met een paar ballen naast en eentje op de lat, kwamen we niet verder dan twee doelpunten. In ieder geval voldoende om het nieuwe seizoen mee te starten.

 • Trainingsschema

  DagTijdKleedkamerTrainingsveld
  Maandag?37
  Woensdag?37