• SV DFS WALKING FOOTBALL

  Wil je een keer Walking Football proberen?

  Kom dan gerust langs op woensdag avond bij SV DFS van 19.15-20.30 uur! 💪🏻

 • Eerste wedstrijd sv DFS Walking Football

  Afgelopen woensdag vond de eerste wedstrijd ooit van Walkingfootbal DFS Opheusden tegen Theole Tiel plaats.

  Onder de uitstekende leiding van arbiter dhr van Stralen werd er een mooie wedstrijd op de mat gelegd. Het spel golfde op en neer. DFS stond in het begin onder druk mede doordat er continu gewisseld kon worden door Theole. Langzaam maar zeker, door de rust te bewaren, nam DFS het spel in eigen handen.

  Aangemoedigd door diverse supporters en met de kreten van de aanwezige kleinkinderen “ kom op Opa” en ”Opa hoeveel staat het”  gingen de mannen op jacht naar doelpunten.

  Na het laatste fluitsignaal was de eindstand 13 - 6 voor DFS.

  Maar het belangrijkste was dat sportiviteit, plezier en beweging bovenaan stonden op deze avond. Na afloop is er nog gezellig nagepraat door beide teams in de kantine.

  Lijkt het u ook leuk om (weer) te voetballen?

  Schroom niet en kom gezellig op woensdagavond meetrainen.

 • Jaarafsluiting Walking Footballers

  Gisteravond jaarafsluiting van de Walking-Football gehad in de vorm van een kerstborrel! 🎄🎅🏻

  De Walking-Footballers begonnen de training al fanatiek met de kerstmutsen op, terwijl de trainer de kerstborrel aan het voorbereiden was. Na de training hebben we in de kantine een gezellige kerstborrel gehouden, het was erg gezellig en er waren genoeg versieringen, lekker eten en genoeg drankjes om er een mooie avond van te maken! ⚽️🎉

  Hieronder wat foto’s van de training en borrel, eind januari in het nieuwe jaar starten we weer fanatiek met de 2de seizoenshelft! Wij wensen u allen fijne feestdagen en een gezond en gezellig 2020. Wilt u een keer meedoen of komen kijken, dan bent u van harte welkom! 📸

 • Trainingsschema

  Dag TijdTrainingsveld Kleedkamer
  Woensdag19:00 - 20:30 uur2B1