• Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 • VOLG ONS VIA:
 • Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.
 • DFS degradeert naar eerste klasse na nederlaag tegen Swift, 1-4

  DFS: Peter Veeneman, Mattheys Kuypers, Rick van Walsem, Jim van Alst,  Noë Bokila, Corné Davelaar, Lorenzo Davids, Marijn de Kler (71. Gijs Grootendorst), Zefanho Kiriwenno, Remy Raterink, Luciën Dors (71. Alex Scheffer) 

  Op de slotdag van de competitie was DFS niet opgewassen tegen een makkelijk combinerend en goed voetballend Swift. Nadat in de beginfase twee mogelijkheden voor de Amsterdammers niets opleverden schoot de opgestoomde Davelaar voorlangs. Via spits Raterink, die zijn veertiende seizoentreffer noteerde, kwam DFS op voorsprong, 1-0 Nadat de weggestuurde Kiriwenno zijn doelpoging niet meer dan een corner zag opleveren draaide de goed combinerende bezoekers de wedstrijd via twee treffers nog voor de rust om in een voorsprong, 1-2. 

  DFS probeerde het wel, maar men was onmachtig tegen de snelle tegenstoten van de bezoekers. De thuisploeg kwam niet veel verder dan een schot van Kiriwenno die gepareerd werd door doelman Meendering. Acht minuten voor tijd was de wedstrijd definitief beslist via de 1-3 waarna Swift ook nog meer zout in de wonden wreef door de 1-4 binnen te schieten. 

  Na het laatste fluitsignaal werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers en stafleden.

  Voor degradant DFS rest niet anders dat ‘uit te huilen’ en volgend seizoen er weer tegenaan te gaan in de eerste klasse.

   

 • De bestandsgrootte mag maximaal 3MB zijn.

  Versturen

 • Wedstrijdverslagen